Dette får du under Funn Cup

Denne siden er under utarbeidelse. Den skal inneholde hva du kan forvente når du deltar hos oss.

Banene

Underlag
Vi spiller på 5 forskjellige arenaer. Fra Håkvik i sør til Bjerkvik i nord. Vi spiller hovedsaklig på kunstgress, men kan ved behov sette opp enkeltkamper i 5er eller 7er i Beisfjord på gress.

Vi har 5 stort sett helt nye kunstgressbaner. Kvaliteten er altså svært god.

Narvik stadion hovedarenaen oppgraderes høsten 2017 og står fiks ferdig til funn cup 2018.

Banestørrelse
5`er banene våre er mellom 18-20 meter på bredde og 28-40 meter på lengde. Så langt det er mulig vil de eldste 5`er klassene spilles på de største 5`er banene.

7`er banene våre er en 11`er bane delt i 4. Banestørrelsene blir da ca 28x48 meter.

Ved ledig kapasitet vil vi se på muligheten for å dele en 11`er bane i 3. Banestørrelsen blir da ca 30x60 meter. Denne banestørrelsen vil kun benyttes for smågutte og småjente klassene.

Mat/ måltider

Det serveres brødmat til frokost. Lunch lørdag er varmmat. Søndag er lunchen en baguett. Middag er selvfølgelig varmmat. Taco lørdags kveld.

Bespisning skjer på Idrettens hus i Narvik sentrum, men nytt i 2018 blir at vi kjører ut frokostpakker til de skoler som ligger et stykke unna idrettens hus.

Dommere

I 2017 hadde vi som mål å ha dommertrioer på alle 11 er kampene. Vi lyktes 99%. Et par kamper ble det duoer, men når vi definerer Funn Cup som en kvalitetsturnering så innebærer det dommertrioer i alle kamper.