Kjære fotballvenner

I skrivende stund har vi tatt steget inn i november og teller at det er 197 dager til avspark Funn cup 2022. Selv om koronaen ikke helt har sluppet taket kan vi ikke tro noe annet enn at vi kan begynne å glede oss til igjen å ønske velkommen til et stort fotballarrangement.

Funn cup 2022 vil by på 

Som vanlig åpner vi påmeldinga nå i november. 

Vær tidlig ute med bestilling av hotell

Camping. Videresend til foreldre

Juniorklasse

nå må må det bli turnering igjen og igjen  Det ble dessverre ikke noe Funn cup i år. Håper allikevel dere har fått kjent litt på turneringslivet gjennom de turneringene som er avviklet.

Vi i FK Mjølner og i Funn Cup staben har veldig lyst til å få til ei turnering i løpet av sesongen og har bestemt oss for å kjøre et Funn cup mini nå i september. Nærmere bestemt 18. - 19. september. 

Pandemien tillater enda ikke et full skala Funn Cup med overnatting etc, men vi ser for oss en turnering med kamper lørdag og søndag for våre lokale lag samt at vi kan tilrettelegge for kamper på en dag for lag med lang reisevei.

Vi åpner opp for påmelding i alle barne og ungdomsklasser. Fra 6-16 år.

For at kampoppsett etc skal bli enklest mulig bruker vi funn cup sin ordinære hjemmeside/ påmeldingsside. Det betyr at det ligger mye info ute som ikke angår denne høstturneringa. Skulle dere ha spørsmål er det bare å sende en mail til frank@fkmjolner.no eller slå på tråden til Frank på 91511880.

Turneringa gjennomføres i sin helhet på Narvik stadion.  

Mvh

Frank Aanes Andersen

Turneringsleder