Dagar
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timmar
0 0 0 0
0 0 0 0
Minuter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0
ARRANGERES 20. TIL 22. MAI

Velkommen til LKAB Cup Narvik

Visa spelschema & resultat Redigera er anmälan

LKAB Cup Narvik er en av Nord Norges største fotballturneringer.

Turneringa avvikles i Narvik og omegn (Ofoten) og er et samarbeidsprosjekt mellom seks klubber i regionen med Mjølner som hovedarrangør.

Turneringa startet opp i 1973. Da under navnet NOR turneringa. Tidlig på 2000 tallet skiftet den navnet til Funn Cup. Dette etter at IT bedriften Funn kom inn som hovedsponsor. Dette samarbeidet varte tom 2021. Fra 2022 har vi fått ny hovedsamarbeidspartner, LKAB, samt at turneringa endrer navn til LKAB Cup Narvik. Årets turnering (2022) skulle vært den 49. i rekken men grunnet avlysning i 2020 og 2021 grunnet Koronaen blir dette den 47. fullskala gjennomføringen.

Turneringa arrangeres over tre dager en av de siste helgene i mai og er for barn/ ungdom mellom 6 til 19 år.

Deltakerrekorden ble satt i 2016 med 234 lag. Dette tallet ble også nådd i 2018. Det betyr at det deltar nærmere 3000 spillere fordelt på ca 15 - 18 klasser.

Turneringa trekker til seg lag fra Alta i nord til Bodø i sør. Det deltar hvert år mellom 70 og 80 lag fra Tromsø samt mange lag fra Lofoten og Vesterålen. Vi får også besøk fra svensk side. Kiruna deltar hvert år og i tillegg har vi hatt besøk fra Gällivare, Luleå og tom Stockholmsbesøk. (Djurgården)

Turneringa sitt mål er ikke flest mulig lag. For oss er det viktigere med kvalitet slik at lagene kan ha en god opplevelse og nettopp derfor komme tilbake året etter. Det vi legger i kvalitet er:


 • Gode kunstgressbaner.
 • Dommertrioer i ungdomsklassene.
 • God mat knyttet til bespisninga.
 • Fornuftige priser i utsalgene våre.
 • Kort responstid på henvendelser.
 • Ryddighet på spilleberettigelse. Vi har ikke tillatt gjestespillere el lign tidligere år, men siden dette er første året etter pandemien og mange lag/ klubber har slitt med frafall har vi større åpning for samarbeidslag enn tidligere. Ytterligere info om dette finner du under fanen turneringsinfo og deretter retningslinjer.
 • God organisering rundt overnatting.
 • God tilrettelegging for campingvogner og telt. (strømplasser, dusj, toalett)
 • Masse spilletid. Minimum 4 kamper, men vi har klart minimum 5 kamper for de aller fleste deltakende lag.
 • Et godt gjennomtenkt kampoppsett. Vi bruker svært lang tid på oppsettet for at dette skal bli best mulig. Det skjer ikke ved automatisk trekking. Vi plasserer inn en og en kamp.
 • Vi tar deres tilbakemeldinger på alvor. Hvert år kjører vi evaluering for deltakende lag og disse tilbakemeldingene er svært viktige for oss.

Håper vi sees i Narvik. I år eller ved en senere anledning.

Schema & Resultat

Här kan du hitta hela turneringens spelschema och alla resultat

0
Spelade matcher
av 559
0
Matcher idag
0
Gjorda mål
Skriv helt enkelt vad du letar efter. Det kan vara ett lag (FK Mjølner MG7 - Minigutter 3`er (født 1.1.-15)), en spelplats (Narvik stadion), en grupp (MG8 Grupp A) eller en klass (MG9 - Minigutter 5`er (født 1.1.-13))

Anmäl ert lag nu

Säkra er plats i cupen, anmäl er idag!

0
Anmälda lag

Domare

Hjälp oss genom att vara domare under turneringen!

Anmäl dig som domare Redigera din anmälan Hitta domarmatcher

Följ dina favoriter

Ladda ner vår app till din telefon så hjälper vi dig hålla reda på allt under turneringen!

App Store Ladda ner från App Store Google Play Ladda ner från Google Play